On olemas üks vorsti jupp, vaja söödavaks teha. Kirja järgi on 97% liha ja selle pärast need täissuitsuvorstid on nii maitsvad võrreldes teistega. Selline siis:
Vorst tuleb ära koorida, kui nahk ei tule ära, siis tuleb keeve veega üle kallata ja tuleb. Siis juppideks ja keema
Supi nimi on "Mõistatus" selle pärast, et nüüd, kui algus on loetud, mu kallis laps Anna mõistatab ja kirjutab kommentaari mis saab edasi.....;-)
Vorst tuleb ära koorida, kui nahk ei tule ära, siis tuleb keeve veega üle kallata ja tuleb. Siis juppideks ja keema
Supi nimi on "Mõistatus" selle pärast, et nüüd, kui algus on loetud, mu kallis laps Anna mõistatab ja kirjutab kommentaari mis saab edasi.....;-)
Ära tükeldada, juurikad sisse ja supp valmis :D
ОтветитьУдалить