Retseptiks seda nimetada on palju, lihtsalt kirjeldus kuidas tegin. Muretaigen ostetud valmis 0,8 kg, õunad mingid Poola omad hapud ja mahlased.
Õunad koorisin ja viilutasin, taigen käega sõtkusin laiali õhukeseks ja et oleks püsti ääred ka. Muretaident tuleb eelküpsetada ja alles siis õunad peale. Kui kaua - ei oska öölda, ma lihtslt sõrmega katsusin et ei kleebi.
Need püsti ääred vajusid alla ja lusika otsaga pigistasin püsti.
Nagu pildil näha, ühte otsa panin õhukese kihi maasika ja mustsõstra moosi et proovida mis saab. Sinna peale ka õunad. Peale raputasin suhkrut ja kaneeli, sai selline.
Ahjus hoidsin 30 min aga üldiselt sõltub taigna kihi paksusest ja eelküpsetamise tasemest. Kui torkad tiku taignase ja järgi ei veni - kuiv, siis on OK. Õunad peavad ka olema vajunud pehmeks. Ja sai selline. Moosiga tükid olid põneva maitsega, Anne suhtus skeptiliselt.
Õunad koorisin ja viilutasin, taigen käega sõtkusin laiali õhukeseks ja et oleks püsti ääred ka. Muretaident tuleb eelküpsetada ja alles siis õunad peale. Kui kaua - ei oska öölda, ma lihtslt sõrmega katsusin et ei kleebi.
Need püsti ääred vajusid alla ja lusika otsaga pigistasin püsti.
Nagu pildil näha, ühte otsa panin õhukese kihi maasika ja mustsõstra moosi et proovida mis saab. Sinna peale ka õunad. Peale raputasin suhkrut ja kaneeli, sai selline.
Ahjus hoidsin 30 min aga üldiselt sõltub taigna kihi paksusest ja eelküpsetamise tasemest. Kui torkad tiku taignase ja järgi ei veni - kuiv, siis on OK. Õunad peavad ka olema vajunud pehmeks. Ja sai selline. Moosiga tükid olid põneva maitsega, Anne suhtus skeptiliselt.
Комментариев нет:
Отправить комментарий