понедельник, 19 сентября 2011 г.

Kotlett tomati täidisega

Kõik on nagu tavaliselt: hakkliha segu 450gr, suur sibul, 2 muna, piimas leotatud sai, sool pipar.
Kotleti püüdsin vormida max ümarguseks ja keskele süvend. Sinna panin tüki tomatit.
 Seda alumis hakkliha supilusikas kuhjaga ja peale 1/2 SL katteks. Saab selline mis tuleb ümarguseks ja lapikuks patsutada lusikaga.




Erinevalt Annest teen ma kotlette jahuga kokku, siis tuleb mahlasem sest jahu küpsep koorikuks ja ei lase välja auruda vedelikul.
Asi võtab mõnda aega see jahutamine ja seepärast ei saa kohe kausist ja pannile vormida, tuleb ports valmis teha siis kõik pannile. Valmivad siis ka korraga.
Praadisin sea rasval nis algul hästi tuliseks ja siis kotletid peale. Praadisin suht väiksel tulel, siis praeb hästi läbi ja pealt ei kõrbe. Valmis kaup selline, maitse oli hea ja mahlane.




Комментариев нет:

Отправить комментарий