среда, 27 июля 2011 г.

Pikkpois täidisega

Pikkpois on suuur kotlet mida lihtne teha. Seekord täidisega, võib teha ka ilma. Hakkliha sai ostetud 450 gr
70% sealiha 30% veiseliha. Sedapidi protsent on mahlasem, vastupidi või pooleks on kuivem.
 Hakkliha segasin nagu kotletile: kõigepealt kausi põhjas kaks viilu saia piimaga pehmeks ja kahvliga peeneks. Sinna peale keerasin karbist välja hakkliha ja segasin saiaga, lisasin soola ja pipart, üks hakitud sibul ja toores muna. Mul külmkapis Hiidmunad - kõige suuremad ja seda aitab ühest. Väikseid tuleb selle koguse peale panna kaks.
 Nüüd on vaja natuke alla poole hakliha segust panni põhja umbes 1 sm paksuse kihina vormida selliseks ja peale kiht tomati viile
Selle pela enne valmis keedetud ja pikki pooleks lõigatud munad, juust ja tomat mis järgi jäi.
Nüüd tuleb pealt haklihaga katta alustades äärtest

Mull oli kapis suitsetatud seapõske ja panin selle viilud peale. Võib panna pekki, peekonit või aeg ajalt kasta vedelikuga põhjast. See kõik selleks, et ei kuivaks pealt ära. Ja nüüd praeahju sellisen
Ahju panin ja alustasin kirjutamist, nüüd on juba küps. Äärtes on selline vaht nagu pildil näha. See tuleb ära korjata, ühest äärest on korjatud.



 













1 комментарий: